11-годишното момче е казало, че баща му го е заключвал. До

...
11-годишното момче е казало, че баща му го е заключвал. До
Коментари Харесай

Пълен обрат с изчезналия Сашко: Властите съобщиха лоша вест!

11-годишното момче е споделило, че татко му го е заключвал. До момента не са постъпвали сигнали за насилие над Александър.

Сигнал за изчезнало в Ямбол и открито дете през вчерашния ден – с ненадейно, трагично развиване. Веднага след намирането детето е сложено под закрила на обществените.

Директорът на Дирекция „ Социално подкрепяне “ в града Мария Савова изясни, че 11-годишният Александър е избягал от баща си.

„ Детето показа, че се опасява да се върне при бащата, че се усеща обезпокоен. Той сподели, че грижите, които се поставят за него, не са задоволителни. До мен също доближи информацията, че момчето е било затворено. Всъщност в този миг то заобикаля и се стига до издирването му “, сподели Савова, предава bTV.

По информация на бащата дребният Александър липсващ през вчерашния ден рано сутринта близо до дома си в местността „ Курткая “. Късно следобяд детето беше намерено покрай градския парк в Ямбол, само че няма да бъде върнато в къщи. В понеделник ще се свика специфичен екип, с цел да се реши какво е най-добре за Александър, който живее единствено с баща си, така като майка му е умряла.

Има опция да бъде гледан от близки и родственици. Детето е сложено под социална закрила.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР