11- годишно момиченце е паднало от детската стена за катерене,

...
11- годишно момиченце е паднало от детската стена за катерене,
Коментари Харесай

Дете падна от стена за катерене в Пловдив

11- годишно момиченце е паднало от детската стена за катерене, ситуирана на партера в мол " Плаза ". Тя се е изкатерила до горе, само че на слизане предпазното въже се е скъсало и детето е паднало от към 3 метра височина. На място е пристигнала кола за спешна помощ, а по-късно и полиция, предава

Момиченцето е откарано в болница, а полицията е запечатала всички стени на оборудването. Според първичните данни няма заплаха за живота на детето, само че то е било доста уплашено.

Мениджърът на комерсиалния център Александрина Янева удостовери за случая и съобщи, че е в контакт със притежателя на оборудването, който е техен наемател. " Имало е незабавна реакция, на място е пристигнала кола за спешна помощ, която е откарала момиченцето в болничното заведение. Очакваме резултатите от прегледа и не мога да се наемам с спомагателен коментар. Разбираемо, детето е било  уплашено. Инцидентът е станал на слизане от стената. Надяваме се да няма съществени фактури. Този случай е безспорен казус ", разяснява дамата. 

 

Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР