11-годишно момиче от Шумен за втори път дава пример с

...
11-годишно момиче от Шумен за втори път дава пример с
Коментари Харесай

11-годишна за втори път за месец връща изгубено портмоне

11-годишно момиче от Шумен за повторно дава образец с доблестна постъпка. Рени Енчева откри портмоне с пари и персонални документи, и го съобщи в полицията, откъдето разкрили и притежателя. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Малко преди 20 часа нощес Рени вървяла по тротоара на бул. “Велики Преслав “, малко преди Сити център. Забелязала, че нещо се чернее на земята. Навела си и видяла, че е портмоне. В него имало персонални документи на 64-годишна жена от Шумен, дебитна карта и парична сума.

С помощта на по-възрастни близки Рени съобщила в полицията. Дежурният служител на реда разкрил собственичката, която била поканена в Районното ръководство да си получи изгубените движимости.

Това е втори случай за малко повече от месец, в който бъдещата петокласничка Рени намира портмоне с документи и пари. И двата пъти притежателите персонално си ги получават от момичето. „ Аз също съм губила портмоне с 10 лв. на плажа, знам какъв брой е неприятно. Тук обаче има и персонални документи, което е още по-лошо за хората, които са ги изгубили. Ако намеря още веднъж, няма да се поколебая да го върна, тъй като е доста хубаво това възприятие да видиш какъв брой е щастлив индивидът от постъпката ти “, изясни момичето, представено от пресцентъра на полицията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР