11-годишно момиче от дом за деца, иска или не, вече

...
11-годишно момиче от дом за деца, иска или не, вече
Коментари Харесай

Хазарта за 8 месеца разбрал как децата от домовете да не стават „проститутки, крадци или убийци“

11-годишно момиче от дом за деца, желае или не, към този момент е част от предизборната акция на депутата от Политическа партия
Лични сърцераздирателни истории – това очевидно ще е пиар формулата на претендентите за Народното събрание от „ Продължаваме промяната “ в актуалната предизборна акция. След като Даниел Лорер стана обект на насмешки, откакто няколко пъти за два дни описа по какъв начин се е разхождал с баба си, Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, разказа запознанството си с 11-годишно изоставено дете, което убедил да се научи да чете в подмяна на запознанство с фолк-певец.

Кандидат-депутатът твърди, че това е, което го е предиздвикало да се кандидатира още веднъж.

„ Влязох в 47-то Народно заседание супер неопитен. Обикновеното ми човешко предпочитание да оказа помощ никак не беше задоволително. Една щастлива среща предишния декември обаче прекатурна всичко. Започнах много несигурно, само че единствено месец след началото към този момент знаех, че това е пътят. Мога да го кажа умерено, въпреки да знам какъв брой е самохвално - аз трансформирам ориста на тия деца “ , написа той в профила си във Facebook.

Според личната му оценка, за осемте месеца в Парламента е научил кои закони би трябвало да се променят и по какъв начин, с цел да станат нещата за децата в домовете по-добри.

„ Ще ги променим. Научих обаче и нещо доста по-важно - тези деца нямат потребност от вафли, от износени облекла или от страдание. На тях им би трябвало обществен и културен живот, и най-много - малко внимание. Е, има един народен представител, дето е подготвен да им го даде. И вместо да се трансфорат в проститутки, крадци или убийци - те ще станат почтени хора. Така я разбирам аз процедурата по метода на водене “, написа той.

„ В края на август от вкъщи ми изпратиха клипче. Вече срича. Да, ще успее до декември, знам го. И ще го докарам тогава оня хубавец при нея, та в случай че ще и да би трябвало да дремя на изтривалката пред „ Пайнер “, написа още Петров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР