11-годишно момиче, което изчезна след тренировка по хокей в холандския

...
11-годишно момиче, което изчезна след тренировка по хокей в холандския
Коментари Харесай

11-годишно момиче, изчезнало в Холандия, е открито у нас

11-годишно момиче, което изчезна след подготовка по хокей в холандския град Зост във вторник, е открито живо и крепко в България, заяви полицията в сряда вечерта.

„ Намерена е в положително здравословно положение в наличието на татко си в България “, споделиха от полицията.

Майката на Мелиса заяви за изгубването й във вторник следобяд, когато момичето не се прибра от подготовка по хокей. Тя разгласява фотоси на щерка си в обществените мрежи, като сподели, че бащата на Мелиса я е отвлякъл и може да я води в Турция. Тъй като татко й е турчин, полицията счита това за евентуално и осведоми турските управляващи, както и интернационалните управляващи за всички вероятни направления до страната.

„ Всички старания донесоха огромно облекчение на полицията, когато пристигна новината, че е открита в кола в България, евентуално на път за Турция, в наличието на татко си “, споделиха от полицията.

Българската полиция задържа мъжа. Местните филантропични организации поеха попечителството над Мелиса, до момента в който управляващите работеха по връщането в дома й.

„ Майка й е известена “, оповестиха от полицията.

Йорика Верхоф, майката на момичето, сподели пред De Gelderlander, че бащата на Мелиса е заплашвал да отвлече детето в предишното, написа bg-voice.

„ Всяка година повече от 200 деца биват отвличани в Холандия от един от родителите си и отвеждани в чужбина или отвличани в чужбина и отвеждани от страната “, показва държавното управление на уеб страницата си. „ Това, което нормално се случва, е бащата или майката да вземат детето със себе си без единодушието на другия родител. “ 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР