11-годишно момиче, което беше изпратено вкъщи от болница, след като

...
11-годишно момиче, което беше изпратено вкъщи от болница, след като
Коментари Харесай

Ученичка, 11, изпратена вкъщи от спешна помощ, след като лекарите казаха, че има запек, умира на следващия ден

11-годишно момиче, което беше изпратено у дома от болница, откакто му споделиха, че има запек, беше трагично открито мъртво в дома си преди малко часове по-късно.

Родителите на Анабел Грийнхал в този момент изискват отговори, откакто ученичката беше изписана от болница Уоруик, където лекарите в A&E споделиха, че има запек. На идната заран, на 14 октомври 2022 година, нейният татко Крейг я откри бездействаща в дома им в Уоруик и се обади на 999. Въпреки опитите на парамедиците да я реанимират, Анабел беше оповестена за мъртва на място.

Любимият щерка е изпитвала мощни болки в корема от 2017 година до 2021 година, което е наложило няколко пъти болнично лекуване. Разследването на гибелта на Анабел ще стартира в петък, 14 юни в правосъдния съд на Ковънтри.

Разбитите сърца родители Крейг и Джоузи споделиха, че са оставили „ зееща дупка “ в живота си. 45-годишната Джоузи сподели: „ Анабел беше необикновено дете и обичана от всички, които я срещаха. Тя беше нежна, феноменално ярка, изобретателна, занимателна и винаг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР