11-годишно момче от село Микрево е изчезнало късния следобед в

...
11-годишно момче от село Микрево е изчезнало късния следобед в
Коментари Харесай

Издирват 11-годишно момче във водите на Струма

11-годишно момче от село Микрево е изчезнало късния следобяд в събота, до момента в който се къпело с още трима другари в река Струма край Кресна, оповестява БНР. Детето е било на посетители при родственици и дружно с още две девойки решили да поиграят в реката, на място, което постоянно се употребява от локалните хора за плажуване. Докато децата били във водата, забелязали, че момчето го няма. След като не съумели да го открият в региона, се обадили на родителите му.
На място са пристигнали пожарни екипи, доброволци, близки на момчето, което е от село Микрево, община Струмяни. Търсенето в реката е траяло няколко час безуспешно. Заради настъпването на вечерта издирването е прекратено.
Малко след 7.00 часа издирването беше възобновено. " Сутринта стартира претърсването още веднъж. Обхожда се целият сектор на река Струма от Кулата до Кресна. В претърсването вземат участие екипи на РДПБЗН – Благоевград, на полицията, на БЧК, доброволци, има и екип водолази на Столична дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", които, взаимно с екипи от БЧК, с лодки ще претърсят избрани места реката ", изясни регионалният шеф на пожарната в Благоевград Георги Пармаков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР