11-годишният Златомир Миленов има нужда от помощ за лечение. Ученици

...
11-годишният Златомир Миленов има нужда от помощ за лечение. Ученици
Коментари Харесай

11-годишният Златомир има нужда от помощ за лечение

11-годишният Златомир Миленов има потребност от помощ за лекуване. Ученици и учители от СУ „ Васил Левски “ в Гълъбово, област Стара Загора, започнаха благородна самодейност битка в поддръжка на ученика.
Заместник-директорката на образователното заведение Кремена Колева се обърна към обществеността с голяма молба и описа защо се борят в последните образователни дни възпитаници и родители.
" Преди две седмици разбрахме, че наш възпитаник от четвърти клас е в доста тежко положение. Поставиха му подлата диагноза " рак в напреднал етап ". За всички нас беше голям потрес. Семейството на детето е с невисок обществен статус и към този момент е затънало в заеми за лекуването. В Турция дават вяра на детето, само че трябват към 50 000 лева “
Кремена Колева разгласи и другите начинания, посредством които ще се събират средства: благотворителен концерт, който ще се състои на 18 юни (понеделник), направени от учителите предмети за благотворителен базар, сложени каси в разнообразни публични здания, събиране на дарения от учебния парламент, само че сумата е голяма за опциите на обществото.
" Моля ви за помощ от сърце, не като зам.-директор на учебно заведение, не като преподавател, а като майка, тъй като всички деца заслужават да живеят, длъжни са да живеят, нужни са ни. А тъкмо това детенце е същинско слънчице. И няма да позволим да угасне. Никога! Докато имаме сили, ще се борим да върнем вярата и усмивката му! "
Ако можете да помогнете или имате хрумвания за акцията, може да се свържете със зам.-директор Колева на телефон 0886 152 422.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР