11-годишният Теодор Давидов достигна до полуфиналите на турнира Future Stars,

...
11-годишният Теодор Давидов достигна до полуфиналите на турнира Future Stars,
Коментари Харесай

Тео Давидов достигна до полуфиналите на Future Stars


11-годишният Теодор Давидов доближи до полуфиналите на шампионата Future Stars, проведен от IMG. Надпреварата, която се организира в Атина, събра някои от най-хубавите тенисисти до 12 години в целия свят, а Давидов към този момент записа три победи.

На четвъртфиналите в четвъртък заран Тео надви с 6-1, 6-4 над Грегори Горский, който също е роден през 2010-а година, само че към този момент е навършил 12. В хода на мача той осъществя 5 от 13-те си благоприятни условия за пробив като направи и 18 печеливши удара.

Преди това в груповата фаза Давидов победи брата на Карлос Алкарас – Хайме, с 6-1, 6-0, както и Иван Гюреску с 6-4, 6-1.

Горский също бе съвършен в групата си, само че нямаше шансове в мача с гения, който играе форхенд и с двете ръце и действително не употребява бекхенд.

На полуфинал Давидов ще срещне различен представител на Съединени американски щати в лицето на Джордан Лий, с който досега е играл четири пъти, като е спечелил три мача, само че постоянно дуелите са били доста равностойни. В другия полуфинал един против различен се изправят Александър Куницин и Рафаел Пагонис.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР