11-годишната ученичка редовно ходела с накрайник за наргиле и това

...
11-годишната ученичка редовно ходела с накрайник за наргиле и това
Коментари Харесай

ПОКЪРТИТЕЛНО! Последните думи на Никол преди да бъде заклана: Ще ме водят на ресторант, после ще разказвам! Иван искал да прави с нея секс, казал й...

11-годишната ученичка постоянно ходела с накрайник за наргиле и това не било нещо извънредно.

Последният чат, непокътнат в телефона на Никол Йончева, дава изясненост закъде и към какво се е запътила тя в неделния следобяд, написа Флагман. Най-близката другарка и съученичка на 11-годишното момиче от ОУ „ П.Р. Славейков” – З.И., е разказала пред майка си забавни детайлности, които са непокътнати и в преписка с мъртвото момиче. Пред Флагман.бг родител на съученичката твърди, че двете момиченца били неразделни от напълно дребни. Те обичали да играят на ул. „ Морска”. През последната година не било нищо извънредно да виждаш поотраснало дете, носещо накрайник за наргиле.

Самата Никол постоянно се хвалела, че опитвала от ароматните смеси и дори показвала личен железен мущук, който носела в раничката си постоянно. Последната преписка, с която разполага и Министерство на вътрешните работи, е от чат сред Никол и З.И. Той завършва с думите „ Хайде, довиждане, че ще ме водят на ресторант. Когато се прибера, ще ти разказвам”.

Изводите на проверяващите са, че Иван, с цел да блесне и впечатли момичето, се е показал за юноша с благоприятни условия. В чата с него, с цел да я примами, той освен идва, с цел да я посрещне в центъра на Бургас, само че и дава обещание, че ще я заведе на хубаво място, където ще пушат от най-хубавите наргилета. Проблемът идва от това, че слизайки на Терминала на интегрирания градски превоз в жк „ Меден рудник”, Никол е очаквала да поемат към ресторант.

Възможно е и самият Иван да е бил комплициран поради личните си неистини. Те поемат към бл. 108, където има вход със свободен достъп до покрива и тавана, като е считал, че там ще може да я успокои и най-вероятно да опитва с нея секс за първи път. Именно съпротивата на Никол в скотската конюнктура в асансьора вади от релси умствено недоразвития Иван. Ножчето, което той употребява, с цел да я намушка, било същото, с което той отварял вратата на входа в личния си блок.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР