11-годишната Джамонеиша Мерит от Ню Йорк бе хоспитализирана миналия понеделник,

...
11-годишната Джамонеиша Мерит от Ню Йорк бе хоспитализирана миналия понеделник,
Коментари Харесай

12-годишна заля с вряла вода спящата си приятелка

11-годишната Джамонеиша Мерит от Ню Йорк бе приета в болница предишния понеделник, откакто 12-годишната ѝ другарка я е заляла с вряла вода. В момента лекарите се борят за живота ѝ. Майка ѝ пък приканва родителите да гледат какво вършат децата им.

12-годишната другарка на Джамонеиша бе задържана и е упрекната в осъществяването на закононарушение, написа New York News. Пострадалото момиче сега е болница в тежко положение в интензивното поделение. Инцидентът е станал по време на ваучър с пренощуване в Бронкс.

Братовчедът на Джамонеиша описа, че преди нападението девойките са се скарали. След това подлата другарка изчакала Джамонеиша да заспи и я заляла с вряла вода.

За нападението 12-годишната се въодушевила от видео в YouTube, в което младежи вършат опити с вряла вода. Майката на Джамонеиша описа тази ужасна история в профила си във Facebook. Жената приканва потребителите да я споделят и да се молят за щерка ѝ. Също по този начин тя споделя, че родителите би трябвало непрекъснато да гледат какво вършат техните деца. Засега не е известно какво наказване ще сполети 12-годишната нападателка. Разследването на случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР