11-годишен пострада след като по време на игра падна в

...
11-годишен пострада след като по време на игра падна в
Коментари Харесай

Директорът на училището в Перущица след инцидента с изгорения петокласник: Допуснато е грубо нарушение на правилата

11-годишен пострада откакто по време на игра падна в необезопасена купчина с в двора на учебното заведение в Перущица. Пепелта била изхвърлена от котелното на парното отопление.

“Детето е устойчиво, а докторите тук са огромни експерти. Състоянието му се усъвършенства. Засегнати са и двете крачета. Той не е знаел за жарта”, описа бащата на детето по Нова телевизия.

“Когато случаят се е случил е нямало нищо, което да алармира за съществуването на жаравата. Според мен мястото за изхвърляне на пепелта не е там”, прибавя той.
свързани новини3194на 24.11.2021
“Мястото за изхвърляне на тази пепел може да бъде на разнообразни места. Важно е да отбележим, че става дума за прахуляк, който не е рисков. В съответния случай обаче е имало и плам. Допуснато е жестоко нарушаване на условията за безвредни условия на труд”, съобщи шефът на учебното заведение Бойко Иванов, който се опита да трансферира виновността и върху детето, тъй като то нямало работа в задния двор на школото.

По думите на шефа, всеки клас имал тъкмо несъмнено място за игра в двора, а потърпевшият и неговите другари, не били в него, а своеволно го напуснали.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР