11 души са задържани при спецоперацията, реализирана с помощта на

...
11 души са задържани при спецоперацията, реализирана с помощта на
Коментари Харесай

Задържаха 11 души при акция на ГДБОП

11 души са арестувани при спецоперацията, осъществена благодарение на чиновници от Главна дирекция " Борба с проведената престъпност ". Иззети са над 20 кг марихуана, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. На територията на регионалните дирекции в Пловдив, Враца и Пазарджик са претърсени 18 адреса и моторни транспортни средства.

Специализираната полицейска интервенция е извършена след продължителна оперативна работа от чиновници на отдел „ Криминална полиция ” на пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи по добита информация за проведено разпространяване на марихуана в цялата страна. След арестите в изискванията на необходимост са подхванати голям брой процесуално-следствени дейности. Освен марихуана, са конфискувани нелегално притежавано огнестрелно оръжие и други материални доказателства за реализираната незаконна активност.

Работата по документиране на формираното по случая досъдебно произвеждане продължава в отдел „ Криминална полиция ” под надзора на Окръжната прокуратура в Пловдив.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР