11 души са починали след заразяване с коронавирус през последното

...
11 души са починали след заразяване с коронавирус през последното
Коментари Харесай

Сърбия с най-голям брой починали за ден от коронавирус

11 души са умряли след заразяване с ковид през последното денонощие в Сърбия. Това е най-големият брой жертви за ден от началото на епидемията. Броят на жертвите в страната доближи 298.
През миналите 24 часа са доказани още 309 позитивни на ковид проби. С тях общият брой инфектирани в Сърбия доближи 15 504. от тях 13 064 са се излекували, а дейните случаи са 2 142. 85 души са на интензивно лекуване в лечебни заведения.
Заради влошената епидемиологична конюнктура в Белград, Крагуевац, Нови Пазар, Тетин, Иваница и Вране е оповестено изключително състояние. Без изключение се лимитира работата на всички заведения за хранене и нощни клубове от 23:00 до 06:00 часа на идващия ден. Въведено е наложително носене на защитни маски и съблюдаване на отдалеченост от метър и половина в затворени пространства и в междуградския превоз, като санкцията за нарушителите е в размер на към 40 евро. Забранено е събирането на повече от 100 души на закрито, а навън – над 500, като още веднъж важи условието за съблюдаване на отдалеченост от 1,5 метра. Предприетите за Белград ограничения ще бъдат в действие до 18 юли, оповестява БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР