11 дни преди голямата битка на Кубрат Пулев срещу Хюи

...
11 дни преди голямата битка на Кубрат Пулев срещу Хюи
Коментари Харесай

Кобрата е в пълна изолация 11 дни преди големия мач

11 дни преди огромната борба на Кубрат Пулев против Хюи Фюри българският боксьор продължава да се готви в цялостна изолираност. Двамата ще излязат за пердах в “Арена Армеец ” на 27 октомври, който ще дефинира наложителния кандидат за купата на IBF и надлежно ще обезпечи на спечелилия мач против първенеца Антъни Джошуа.

“Меридиан Мач ” научи, че Кубрат е в олимпийската база “Киенбаум ”, която се намира на 40 км от Берлин, като режимът му е изцяло аскетичен. Най-добрият ни профи боксьор е в компанията само на треньора Ули Вегнер. В програмата на двамата влизат единствено тренировки и спаринги. Пулев подвига телефона единствено на най-близките си хора, ляга си рано и става преди изгрев.

Самата база “Киенбаум ” пък е посещавана годишно от близо 65 000 спортисти. Най-големият й плюс е барокамера за преструване на изискванията за тренировки на 3000 метра надморска височина. Подобна терапия оказва позитивен резултат върху възобновяване, издържливостта и като цяло удължава професионалния живот на спортистите.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР