11 чувала с капачки, в подкрепа на благотворителната кампания „Капачки

...
11 чувала с капачки, в подкрепа на благотворителната кампания „Капачки
Коментари Харесай

Жителите на с. Маноле събраха 11 чувала капачки за благотвор...

11 чувала с капачки, в поддръжка на благотворителната акция „ Капачки за бъдеще “, събраха жителите на с. Маноле, заяви кметът на селото Йордан Енев.

Капачките, които са напълнили догоре металното сърце, инсталирано преди половин година в центъра, ще бъдат предадени за преработване. Средствата от тях ще отидат за закупуване на кувьози за лечебните заведения в страната.

Припомняме, че металните съдове в селото и в още 2 селища на община „ Марица “ бяха сложени с възнаграждението, което кметът на община „ Марица “ Димитър Иванов подари за щедрост предходната година.

Кметът на с. Маноле Йордан Енев благодари на младежите по тази причина, че интензивно се включват в тази благородна самодейност и прикани идващия път сърцето да бъде напълнено за 3 вместо за 6 месеца.

Жителите на селото пък изрекоха благодарност на кметовете на община „ Марица “ и на с. Маноле, по тази причина че са сложили оборудването в центъра на селото и по този начин имат опция да вземат участие в благотворителната идея.

Кметът на община „ Марица “ Димитър Иванов, който също е гражданин на с. Маноле, моли младежите да продължат да събират пластмасовите капачки в металното сърце, с цел да оказват помощ детските и родилните отделения в България да бъдат снабдени с инсталация за недоносени деца. Той напомни желанието на управлението на община „ Марица “ да оборудва с сходни сърца всички 19 селища.

„ Заедно с жителите, кметовете на селата и компаниите на територията на община „ Марица “, инициирахме слагането на железно сърце във всяко обитаемо място. Така ще дадем тласък на повече хора да вземат присъединяване в благотворителната акция “, акцентира кметът Димитър Иванов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР