11 bit Studio изгря на сцената преди пет години с

...
11 bit Studio изгря на сцената преди пет години с
Коментари Харесай

Следващото допълнение към Frostpunk ви връща във времето преди студа

11 bit Studio изгря на сцената преди пет години с This War of Mine, антивоенен сим, впечатлил, както медиите, по този начин и геймърите. Вместо да лежат на триумфа си, полското студио скоро анонсира и своята последваща игра – Frostpunk. Сходна като хрумвания, стиймпънк приключението, в което се грижите за дребна общественост, оживяла след снежен апокалипсис, кара играещите да взимат тъкмо толкоз сложни избори, колкото и в This War of Mine. 11 bit осигуриха и качествена поддръжка на Frostpunk с публикуването на чести оптимизации, в допълнение наличие под формата на нови режими и експанжъни. А в този момент идва времето и на идващото допълнение към играта.

The Last Autumn е името му и както може да се допусна, то ще ви върне към времето преди леда и студа да обхванат всичко.

„ Научете за трагичния поврат на събитията, които са довели до печалното положение на света на Frostpunk в този експанжън, който ви води към времето отпреди основното деяние в играта, The Last Autumn. Разширяващо доста вселената на Frostpunk посредством представянето на напълно нов сюжет, допълнението показва също по този начин и напълно нови механики, изменящи играта, неповторима архитектура и обогатява задълбочената история “, гласи анонса на експанжъна.



The Last Autumn ще ви показа достъпа до нови технологии, нови здания, които да строите, напълно нова среда, както и напълно нова Книга на закона, по която да изградите вашето общество. Допълнението излиза в Steam на 21-ви този месец и към този момент може да извършите предварителна поръчка за закупуването му с десетпроцентна отстъпка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР