11 акта и 14 фиша за нарушения на Закона за

...
11 акта и 14 фиша за нарушения на Закона за
Коментари Харесай

След спрените гонки в Павликени има задържан за употреба на наркотици

11 акта и 14 фиша за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. Един водач е открит с позитивна проба за опиати и ще бъде арестуван за 24 часа. Това са резултатите след предотвратените в Павликени през миналия уикенд. Информацията беше обявена в репортаж на „ NOVA “ от основен контрольор Иван Тодоров, шеф на районно управление (на МВР) в града.

Припомняме, че в беше подаден сигнал в полицията за огромен брой коли , които се провеждат и предвижват за противозаконни надпревари . За инспекция са били изпратени полицейски екипи , които са открили , че към 160 автомобила доближават града и се насочват към изоставеното летище в покрайнините.

Според контрольор Тодоров към 150 автомобила са били спрени по пътя си към летището, като е имало информация за още доста , които се доближават . Някои от арестуваните лица са декларирали, че са се организирали в затворени групи в обществените мрежи като „ Фейсбук “ и „ Tik Tok “ .

Районът е бил отцепен , с цел да се предотвратят гонки или други рискови действия. Полицията е блокирала достъпа до летището и продължава с инспекциите на всички транспортни средства и участници. Властите на общината не са били осведомени с сходни проведени събирания и са изразили своето неодобрение от случилото се.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР