11 500 лв. достигна цената за новогодишен пакет в България.

...
11 500 лв. достигна цената за новогодишен пакет в България.
Коментари Харесай

Лудост: Плащаме над 11 000 за ЧНГ у нас

11 500 лева доближи цената за новогодишен пакет в България. Това е цената за президентският апартамент на хотела за общо 4 дни.

В него могат да отседнат до 6 индивида. Предложението е на хотел във Велинград и стана мотив за голям брой мнения в обществените мрежи.

„ Веднъж се живее “, си сподели Бил Гейтс и резервира апартамент във Велинград за Нова година “.

Това е един от най-популярните постове в обществените мрежи, свързани с новогодишното предложение на известния 5-звезден хотел.

Те обаче се одобряват извънредно позитивно от страна на туристическия отрасъл във Велинград.

„ Това са нощувките, закуските и вечерите, несъмнено, празничната вечеря на Нова година, богата стратегия, неповторима музикална заря, целодневна детска анимация, спа център и благосъстоянието на Велинград – минералната вода “, изясни мениджърът на хотел Анна Божкова по „ България он еър “.

„ Това е нова година.

Ако някой желае единствено да се нахрани и да гледа телевизия, и да му излезе съвсем без пари, той ще си остане у дома или ще отиде у комшията “, счита ръководителят на СХР „ Велинград и Западни Родопи “ Златко Златанов.

Потребители и специалисти съпоставят предлагането с предложения за екзотични дестинации, които се оказват по-евтини.

„ Комплимент е, несъмнено, да ни съпоставят със международно известни дестинации като Дубай и Малдивите “, разяснява Божкова.

„ Не може Велинград да го съпоставяме с Румъния, Албания и да не наскърбявам други страни. Велинград би трябвало да се съпоставя с най-високо поставените в туризма “, сподели Златанов.

А туристи в града не одобряват еднопосочно скъпите предложения. Проверка на Bulgaria ON AIR демонстрира, че по-скъпите предложения за новогодишната нощ във Велинград към този момент са изчерпани. Близо 70% от курорта към този момент е ангажиран, а има и напълно разпродадени хотели за изпращането на 2022 година.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР