11.03.20 Днес трябва да сте щедри и да доставяте радост

...
11.03.20 Днес трябва да сте щедри и да доставяте радост
Коментари Харесай

Днес бъдете щедри и доставяйте радост!

11.03.20 Днес би трябвало да сте великодушни и да доставяте наслада

Слънцето е в секстил с Юпитер – Като цяло носи наслада, благополучие, психическа непоклатимост, радостен оптимизъм и вяра, дава положителни шансове.

В средата на деня Луната е в квадрат с Марс – Времето към този аспект не е удобно за занимания със спорт, практическа активност, изключително в региона на техниката, за работа с уреди, транспортни средства, машини. Не е удобно за одобряване на лични хрумвания. Избягвайте прибързаните дейности, разногласия и разправии с сътрудници. Лесна нервност, спорове в всекидневието, кавги с дами (по-старо поколение) - по-често с дами от вашето семейство.

Седмичен хороскоп от 9 до 15 март

Луната е в символ Везни до 11:30ч на 12 март.

Човекът изначално е надъхан към баланс, дипломация и правдивост. За хората е по-лесно да се слушат едни различен в този момент, настроени са по-естетически. По това време е по-лесно да се
купуват красиви неща.

Добър интервал за помирение, за възобновяване на смутени връзки. Хората стават по- миролюбиви, подсъзнателно заобикалят разногласията и споровете, само че са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения. Идете на посетители на другари или вие ги поканете.

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза.

Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни.

Доминиращ 17 лунен ден до 20:45ч (от 19:27ч на 10 март)
Добър и благополучен ден, обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата. Притежава Ин сила (женска, пасивна). Това е ден за реализиране на вътрешна независимост, наслада от съществуването, постигане до идеалната обич.

Добре да разкриете от себе си най-хубавите си страни, да покажете обич към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлота и деликатност на другите. Денят е енергийно кондензиран и тези, които са развити духовно могат да получат откровения и има опция да познаят същинската обич.

Не бива да се потискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Трябва да има естетика във всичко.

Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Сега не би трябвало да се живее по проект, тъй като всичко може да се получи не по този начин, както сте го възнамерявали. Не е хубаво да се напрягате, да нервничите. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за обич и фамилиарност.

Подстригването ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Удачен ден за всевъзможни покупки. Важното е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 20:45ч на 11 март до 22:02ч на 12 март
27 безоблачен ден – Благоприятно е за пътешестване, за нови запознанства, за контакти, за гостолюбие, дарове, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да вършиме разходки пешком, по-малко да стоите в затворени пространства. Краката е належащо да се натоварват повече.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР