Янаки Стоилов от БСП е приет за лечение от коронавирус

...
Янаки Стоилов от БСП е приет за лечение от коронавирус
Коментари Харесай

Заразеният с Covid-19 Янаки Стоилов е приет във ВМА

Янаки Стоилов от БСП е приет за лечение от коронавирус във Военномедицинската академия в София, като състоянието му е добро, съобщава БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9563
За " Хоризонт " Стоилов съобщи, че лечението му ще продължи според клиничната картина.

Коронавирусът плъзна и в редиците на БСП

" Имах сравнително висока температура два дни и обща отпадналост. Предложиха тук да постъпя, а и все пак е рисковано, защото и вкъщи имам други хора, да се види и с тях какво е положението. Въпросът е сега тези мерки, които бяха доста стегнати, изведнъж много се разхлабиха и то се вижда вече, че така, преследвайки бизнес и други цели, някак нещата сега се развиват и те по обратен път ще рефлектират и върху тези, които си мислят, че имат полза от тях “, каза Стоилов, който е член на Националния съвет на БСП.

От пресцентъра на партията съобщиха, че утре ще бъдат направени тестове на всички присъствали на заседанията на Националния и на Градския съвет на партията, където е участвал и Янаки Стоилов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9563  Коронавирусната зараза ще продължи до 2022 година, съгласно иранския здравен министър Коронавирусната зараза ще продължи до 2022 година, съгласно иранския здравен министър  900 лири санкция за неносене на защитна маска от на следващия ден в Турция 900 лири санкция за неносене на защитна маска от на следващия ден в Турция  Още седем служащи на Още седем служащи на " Каолин " са инфектирани с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР