Южноафриканският и бразилският вариант на коронавируса са били засечени в

...
Южноафриканският и бразилският вариант на коронавируса са били засечени в
Коментари Харесай

Турция е засякла южноафриканския и бразилския вариант на COVID-19

Южноафриканският и бразилският вариант на коронавируса са били засечени в Турция, съобщи здравният министър на страната Фахреттин Коджа, цитиран от Анадолската агенция.

Отделно, досега са установени 196 случая на британския вариант в страната, каза още министърът. Пациентите са изолирани, добави той, предаде БТА.

Коджа предупреди, че някои от тези варианти се разпространяват бързо и призова гражданите да вземат предпазни мерки и да избягват големи събирания на хора.

По думите на министъра на фона на ново нарастване на случаите мерките срещу пандемията ще продължат с пълна сила. Той напомни, че в селата присъственото обучение на учениците започва на 15 февруари, а от март се очаква на училище да се върнат и децата от 8 и 12 клас в зависимост от хода на пандемията.

Турция извършва ваксинация на лицата над 75 години с препарата на китайската фирма Синовак, като до момента са ваксинирани 2,4 милиона души при население от над 83 милиона.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19314  Проф. Кантарджиев: Отворим ли нощните заведения, отново ставаме първи по заболеваемост

Проф. Кантарджиев: Отворим ли нощните заведения, отново ставаме първи по заболеваемост  Ще получим ли дози от съветската ваксина?

Ще получим ли дози от съветската ваксина?  Доц. Кунчев: През февруари ще има повишаване на заболеваемостта

Доц. Кунчев: През февруари ще има повишаване на заболеваемостта
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР