Южна Корея регистрира най-високия си денонощен ръст на заразени с

...
Южна Корея регистрира най-високия си денонощен ръст на заразени с
Коментари Харесай

Южна Корея бележи пик на заразените с коронавирус

Южна Корея регистрира най-високия си денонощен ръст на заразени с коронавируса от близо 80 дни и властите в страната се готвят да затегнат мерките за социално дистанциране в района на столицата Сеул, предаде Асошиейтед прес.

Броят на новозаразените за последните 24 часа е 313 и за първи път от края на август надхвърля 300, цитира БТА.

Властите в страната се опитват да ограничат поредица от нови клъстъри на заразата, появили се след като мерките за физическо дистанциране бяха облекчени миналия месец.

От утре влиза в сила затягане на меките за две седмици. Не могат да се събират повече от 100 души на публични мероприятия. В театри, концертни зали и библиотеки хората ще трябва да сядат през място, а спортните събития се ограничават до 30 на сто от капацитета на стадиона.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15230  Доц. Кунчев: Днес ще проверим за какво не върви осъществяването на грипната имунизация за хората над 65 година Доц. Кунчев: Днес ще проверим за какво не върви осъществяването на грипната имунизация за хората над 65 година  Съединени американски щати утвърдиха първия бърз тест за COVID-19, предопределен за домашни условия Съединени американски щати утвърдиха първия бърз тест за COVID-19, предопределен за домашни условия  СЗО и родни специалисти бият паника: COVID-19 води до несъразмерна приложимост на антибиотик СЗО и родни специалисти бият паника: COVID-19 води до несъразмерна приложимост на антибиотик
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР