Ще засегна три неща. Първото - по отношение на противоепидемичните

...
Ще засегна три неща. Първото - по отношение на противоепидемичните
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев: Никой не се е задушил от маска!

Ще засегна три неща. Първото - по отношение на противоепидемичните мерки, второто - там където съм силен - тестовете. И третото - някои научни факти. Най-важното нещо е контролът на мерките и това че хората трябва да са с маски. Никой не се е задушил. Всеки знае, че не е приятно да се носи на носа. Когато някой дойде с маска при мен и говори от метър и половина с мен - то знам, че ми пази здравето. Маската може да те предпази, но зависи от качеството ѝ. Ако разговорът е спокоен, то ти трябва час, за да се заразиш. Трябва да се спазват и четерите Д-та. Да не се предозира с витамин D и да не се прекалява с имуностимулатори. Това заяви проф. Тодор Кантарджиев по време на брифинга на МЗ.

" Който не издържа, да не гледа постоянно телевизия за коронавируса. Нещата се преекспонират. Хората се подтиснаха. Най-важен е контролът и самоконтролът ", подчерта още той.

Кантарджиев е категоричен, че трябва да се възприемат бързите антигенни тестове. " Трябва да се хващат първите случаи и да се изолират, смята още той. В автобусите трябва да има маски, често дезинфекциране на ръцете и отворени прозорци, докато издържим ", обясни още професорът.

Очаквайте подробности!

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14062  НА ЖИВО: Властите с последни данни за COVID-19 след шоковото повишаване на случаите НА ЖИВО: Властите с последни данни за COVID-19 след шоковото повишаване на случаите  COVID-19 кацна на Маршаловите острови COVID-19 кацна на Маршаловите острови  Проф. Коста Костов: С 13 пъти повече са инфектираните с COVID-19 у нас от септември насам

Проф. Коста Костов: С 13 пъти повече са инфектираните с COVID-19 у нас от септември насам
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР