Шофьорът на известния сръбски транспортен бос Зоран Бабич, 35-годишният Д.С.,

...
Шофьорът на известния сръбски транспортен бос Зоран Бабич, 35-годишният Д.С.,
Коментари Харесай

Сръбски пътен шеф, свързан с България, замесен в зверска катастрофа с жертви

Шофьорът на известния сръбски транспортен бос Зоран Бабич, 35-годишният Д.С., направи зверска катастрофа на бариера за плащане на магистрални такси близо до Лесковац, съобщават местни медии.. Полицията днес арестува шофьора на директора на " Коридори Сърбия " Бабич за причиняване на смърт и сериозни наранявания на пътя.

При инцидента на бариерата след Долевац, близо до Лесковац, 52-годишната Станица Глигориевич от с. Дебелица е убита, а четирима души са ранени, включително Зоран Бабич.

Шофьорът на Бабич, 35-годишният Д.С., е арестуван за причиняване на произшествието.
В кадри, публикувани от белградските медии, са показани две превозни средства, стоящи пред будките за плащане. Това се случва само за част от секундата. Колата на Зоран Бабич смачкала чакащите коли, а в една от тях има еднало жена, която е починала на място. Колата на Бабич удря " Опел Астра ", която след това пък отнася " пасат ".

Шофьорът Д.С. управлявал " Шкода Суперб ", в която се намирал Бабич, когато на таксувания там вместо в канала, в който се таксува по електронен път, влиза в мястото, където се плащат пари и удря " Опел Астра ", на чиято задна седалка седяла нещастната Станика.

От силата на удара, който буквално повреди прерязал задната част на превозното средство, Станика загинала на място и трябвало пожарникарите да разрежат ламарините, за да могат да я извадят.

Нейната сестра М.А. която беше на седалката до водача, също била тежко ранена, докато зет й С.А. получи леки наранявания. Дори и С.С., който беше зад волана на " пасата ", беше ранен.

Зоран Бабич подаде оставка този следобед, въпреки че не носи пряка отговорност за инцидента.

Зоран Бабич ръководи повечето от пътните строежи в Сърбия и като такъв е възложител на проекти на българския холдинг " Трейс Груп Холд ", с който работи от години.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР