Шокиращи детайли от битката на семейството си с COVID-19 разказа

...
Шокиращи детайли от битката на семейството си с COVID-19 разказа
Коментари Харесай

Мисис България Вселена разказа за жестоката битка на семейството ѝ с COVID-19

Шокиращи детайли от битката на семейството си с COVID-19 разказа " Мисис България Вселена 2010 " Паолина Петракиева в предаването " Лице в лице " по БТВ. Миската, съпругът ѝ и малката им дъщеря са изживели четири седмици в специализираното за пациенти с коронавирус отделение в Инфекциозна болница, като най-тежко било състоянието на съпруга ѝ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10953
„ Всички, които ни познават знаят, че съм много педантична и всички в семейството ни се пазихме. В началото на месец май наш служител скри, че има коронавирус и ни зарази – мен, съпруга ми и малката ми дъщеря “, разказа " Мисис България Вселена 2010 ".

COVID-19 уби семейство от Пазарджик само за седмица

„ Започнаха да се проявяват симптоми. Почувствахме отпадналост, температура, хрема, влошаване на общото състояние. Съпругът ми имаше кашлица и с Панадол се подобри, но впоследствие разви пневмония. Личните ни лекари ни посъветваха да постъпим в болница. Тримата бяхме в една стая “, уточни Паолина.

„ На 7-мия ден от заразата тестовете ни се оказаха отрицателни. По-късно при ПСР-теста се потвърди COVID-19 “, стана ясно от думите ѝ.

„ В този случай става дума за млади хора. Никой от семейството няма съпътстващи заболявания “, подчерта лекуващият им лекар от Инфекциозна болница.

„ Аз се чувствах зле, но в сравнение с мъжа ми, бях по-добре. Повече от седмица той не ставаше от леглото. Усещах, че състоянието му се влошава. Оказа се, че той е бил в критично състояние “, разказа Петракиева.

Лекарят допълни, че развитието на заболяването зависи от имунната система на всеки пациент. „ За да бъде подготвена за този нов вирус, имунната система може да го посрещне или с ваксина или с изграден имунитет от прекарано вече заболяване. Витамин Д е силен стимулант на имунната система, но е по-добре да го приемаме след преболедуване, за да подпомогнем организма си. Ако приемаме какви ли не препарати може да е опасно “, предупреди лекарят.

По думите на миската, съпругът ѝ е бил 10 дни в близък контакт с болния служител и вероятно това е довело до по-тежкото прекарване на вируса. В същото време, другите членове на домакинството са били без проявени симптоми на COVID-19. Тя показа рентгенова снимка на белите дробове на съпруга ѝ и нейните, за да онагледи разликата в засегнатата тъкан.




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10953  В Сърбия понижава броят на новозаразените и на пациентите на респиратор В Сърбия понижава броят на новозаразените и на пациентите на респиратор  Проучване: ПСИХОПАТИТЕ са по-склонни да НЕ носят маска! Проучване: ПСИХОПАТИТЕ са по-склонни да НЕ носят маска!  32-годишен с Коронавирус умря в Пловдив 32-годишен с Коронавирус умря в Пловдив
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР