Шивашки цех в Айтос e новото огнище на коронавирус в

...
Шивашки цех в Айтос e новото огнище на коронавирус в
Коментари Харесай

Увеличават се заразените с COVID-19 в шивашкия цех в Айтос

Шивашки цех в Айтос e новото огнище на коронавирус в Бургаска област. 49 бяха първоначално установените заразени работници в цеха, а днес на още 3 жени пробите са се оказали положителни.

От началото на седмицата вътрешното отделение на общинската многопрофилна болница в Айтос е превърнато в Covid-отделение. 3-ма лекари, 6 медицински сестри и 5 –тима санитари работят в отделението.

" Медицинският персонал е недостатъчен, на ръба сме ", каза управителят на болницата д-р Паруш Паришев, цитиран от БНР.

От новото огнище на най-много - 25, са заразените жени от руенското село Зайчар, които всяка сутрин пътуват с автобус до Айтос. Жителите на селото са в паника.

Маски там вече се носят и на открито, а затворените помещения на заведенията не работят, каза кметът Мустафа Ходжа.

От днес са започнали да правят тестове за коронавирус на работниците от големия шивашки цех в селото, заяви още той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12725  Унгария, Полша, Словакия и Англия удължават ограничаващите ограничения против ковид Унгария, Полша, Словакия и Англия удължават ограничаващите ограничения против ковид  Седем медици са измежду 11-те новодиагностицирани с ковид в Шуменско Седем медици са измежду 11-те новодиагностицирани с ковид в Шуменско  Шефът на една от фирмите, разработващи ваксина, разясни нещо значимо за COVID-19 Шефът на една от фирмите, разработващи ваксина, разясни нещо значимо за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР