Шефът на апарата на Белия дом Марк Медоуc е заразен

...
Шефът на апарата на Белия дом Марк Медоуc е заразен
Коментари Харесай

Шефът на апарата на Белия дом Марк Медоуc е заразен с коронавируса

Шефът на апарата на Белия дом Марк Медоуc е заразен с коронавируса, съобщи Ройтерс, като се позова на източник, запознат с въпроса.

Засега не е ясно кога и как той се е заразил, както и дали при него се проявяват някакви симптоми на инфекцията. Според същия източник, Медоуc е съобщил за заразяването си на близкия кръг от съветници след президентските избори, състояли се на 3 ноември и крайният изход от които все още не е обявен, допълва БТА.

Агенциите отбелязват, че Медоуc като началник на канцеларията на Тръмп е човек с най-близък контакт с президента и с цялото му обкръжение.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14579  Франция залови продавачи на подправени отрицателни проби за ковид Франция залови продавачи на подправени отрицателни проби за ковид  Латвия и Литва стягат ограниченията против ковид Латвия и Литва стягат ограниченията против ковид  Трети следващ дневен връх за новозаразени с ковид в Съединени американски щати Трети следващ дневен връх за новозаразени с ковид в Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР