Шестимата младежи, изнасилили 13-годишно германско момиче в Дюселдорф и заснели

...
Шестимата младежи, изнасилили 13-годишно германско момиче в Дюселдорф и заснели
Коментари Харесай

Немски адвокат от делото с разгонените български цигани, изнасилили 13-годишна в Германия: Такъв ужас не съм виждал в цялата си кариера

Шестимата младежи, изнасилили 13-годишно германско момиче в Дюселдорф и заснели престъплението, получиха твърде леки присъди. Основните извършители – двама роми с български паспорти, получиха по 4 години затвор, въпреки че прокурорите поискаха по седем, съобщава „ Шпигел “.

Ромите са част от бандата от 8 тийнейджъри на възраст между 14 и 17 години, които завлекли момичето в гората в близост до Дюселдорф.


Един от останалите съучастници получи 3 години затвор, а друг – едва година и 8 месеца за подпомагане на извършителите.

Въпреки бруталността на престъплението и заснемането му с мобилен телефон, никой от подсъдимите не е третиран като пълнолетен.

Според доказателствата, едното момче изнасилвало жертвата докато другите стояли отстрани, а един снимал. 15-годишният извършител постоянно твърдял, че жертвата била съгласна да правят секс. „ Той отричаше извършеното докрай и твърдеше, че е било по взаимно съгласие " обясни източник от делото.



Съдията не му повярвал и казал: „ Абсурдно е да си представим, че 13-годишно момиче би искало доброволно да прави секс с толкова много мъже “. Роднините на изнасилвача избухнали в сълзи, когато чули присъдата.

Адвокат Кристоф Пипинг, защитаващ едно от момчетата, получили условна присъда, заяви пред медиите, че видеоклипът бил много тежък за гледане. „ Трудно беше да се издържи. Защитаващ адвокат съм от 25 години, но никога не съм виждал такова нещо “. Неговият клиент е единственият, който се извинил на жертвата.

Главният обвинител Волф-Тилман Баумерт в предишни свои изказвания е цитирал обвиняеми, които повтаряли: „ Тя го искаше “.

Адвокатът на жертвата Анке Тилманс-Лариш заяви: „ Оттогава тя се е затворила в себе си и излиза навън само с придружител “.

Двама от заподозрените са заловени в България, след като се укрили при семействата си. Те бяха екстрадирани в Германия, където ще бъдат съдени в отделно дело.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР