Шерифът на американския щат Колорадо публикува на страницата си в

...
Шерифът на американския щат Колорадо публикува на страницата си в
Коментари Харесай

Вижте какво остана от Ford, който падна в пропаст от 120-метрова височина

Шерифът на американския щат Колорадо публикува на страницата си в социалната мрежа Фейсбук ужасни кадри от инцидент, станал в планинския проход " Черната мечка ". Две момичета, заедно с куче, се движат в планината зад волана на джип Ford Bronco Sport. В един момент те разбират, че са объркали посоката и се опитват да обърнат автомобила в обратната посока. Не преценявайки добре разстоянието на тесния път, водачът губи контрол, и колата полита надолу в 120-метрова бездна.
`Вижте

Проходът Black Bear в планините на Колорадо се счита за един от най-опасните маршрути, където не се препоръчва да се ходи без сериозен опит и специално високопроходимо превозно средство. Пътят, дълъг повече от 12 километра, започва от надморска височина 3 358 метра и достига върха на около четири хиляди метра над морското равнище. 23-годишните момичета обаче смятат, че възможностите на техния Ford Bronco Sport ще бъдат достатъчни за шофиране през планинския проход.
`Вижте

По време на злощастната маневра, едното момиче слиза от колата от колата, за да навигира маневрите на водачката. Неопитност и от двете обаче става причина колата с едно от момичетата и с кучето в нея да полети в пропастта. Всъдеходът пада около 120 метра. В резултат на падането момичето излита през предното стъкло на колата, като получава сериозни наранявания. Въпросният Ford Bronco Sport пък е " тотал щета ". За щастие няма смъртен случай, а и кучето в колата остава невредимо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР