Чичото на прегазеното дете от Търнак – Слави Пешев, предупреди,

...
Чичото на прегазеното дете от Търнак – Слави Пешев, предупреди,
Коментари Харесай

Чичото на прегазената от джип Сара проплака: Детето ни бере душа

Чичото на прегазеното дете от Търнак – Слави Пешев, предупреди, че състоянието на Сара отново се е влошило, пише " Конкурент ".

„ Вчера бяхме в плевенската болница. Лекарите ни предупредиха да се готвим за най-лошото. Ние се молим на Господ горещо и вярваме, че той ще ни върне детенцето “, каза по телефона Пешев, който е пастор в църква.

Припомняме, че при катастрофа на 2 октомври вечерта директорът по продажбите на фармацевтични заводи „ Милве “ Веселин Ранков блъсна 11-годишното дете, вследствие на което то беше прието в тежко състояние в плевенската МБАЛ „ Д-р Георги Странски “ и повече от седмица лекарите се борят за живота й.
„ Момиченцето, което е кръстено на мен, бере душа. Тежката черепно-мозъчна травма и контузията на белия дроб са достатъчно сериозни наранявания. Видяхме, че лекарите в плевенската болница правят всичко необходимо, даже и повече... На нас ни се иска да има по-добри грижи за Сара. Но не смеем да я транспортираме до София дори, защото не знаем дали няма да е фатално това пътува за нея “, каза още чичото.

Слави Пешев допълни, че очаква Веселин Ранков да се извини за причиненото нещастие на семейството на Сара. „ Ние сме християни. Не искаме мъст, а желаем той да осъзнае вината си. Нормално ли е човек с висше образование да сяда пиян зад волана и да кара автомобил “, попита още чичото на Сара. Той допълни, че чакат и държавата да вземе мерки срещу подобен род престъпления. „ Обществото ни е разделено – когато газят или стрелят по нашите деца, както в Търнак и Монтана, отзивите са едни, а когато от нашия етнос вършат престъпления – като в Русе, тогава се надига вълна на омраза. Нека в България има закони и те да са за всички, без значение на техния етнос “, призова още Слави Пешев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР