Чехия ще отвори от понеделник границите си за гражданите на

...
Чехия ще отвори от понеделник границите си за гражданите на
Коментари Харесай

Чехия отваря границите си за граждани на ЕС - с някои изключения

Чехия ще отвори от понеделник границите си за гражданите на почти всички държави членки на ЕС, както и за тези на Швейцария и Лихтенщайн, предаде ДПА.

Обещаващият развой на събитията в ограничаването на разпространението на новия коронавирус позволи на правителството да облекчи мерките, заяви снощи здравното министерство в Прага.
При влизане в Чехия няма да се изисква отрицателен тест за коронавирус.

Граничният контрол във връзка с коронавируса по границите с Германия и Австрия беше отменен преди седмица.

Забраната за влизане обаче остава за живеещите в Белгия, Португалия, Швеция и полското Шльонско (Силезко) воеводство с оглед на това, че чешките власти ги определят като високорискови заони за вирусни инфекции.
В Чехия са регистрирани 9909 случая на инфекция и 328 починали.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9256 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9256  Доц. Сотир Марчев: Страхът вреди доста повече в сравнение с самия вирус Доц. Сотир Марчев: Страхът вреди доста повече в сравнение с самия вирус  105 са новите случаи на ковид у нас 105 са новите случаи на ковид у нас  Бразилия е на второ място в света по брой на жертвите от COVID-19 Бразилия е на второ място в света по брой на жертвите от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР