Четири дни след началото Кампанията на БЛС за координиране набирането

...
Четири дни след началото Кампанията на БЛС за координиране набирането
Коментари Харесай

Още 3 болници подадоха своите заявления за доброволци

Четири дни след началото Кампанията на БЛС за координиране набирането на доброволци, студенти по медицина, които да подпомогнат дейността на изпадналите в нужда лечебни заведения в страната, 9 болници са попълнили генерирания формуляр и заявиха своята необходимост от доброволци.

Обявите на лечебните заведения вече са активни в jobs.bg и по тях може да бъде кандидатствано. Трите болници, които подадоха своите заявления през последните дни и чиито обяви вече са публикувани, са както следва:

МБАЛ “Д-р Димитър Павлович” ЕООД - https://m3.jobs.bg/job/5484811

МБАЛББ „ Света София “ ЕАД - https://m3.jobs.bg/job/5484806

УМБАЛ „ Александровска” - https://m3.jobs.bg/job/5485516

Всички актуални обяви, публикувани в jobs.bg, по които доброволците, студенти по медицина, имат възможност да кандидатсват, могат да бъдат да намерени и на сайта на БЛС. A бърз достъп до всички тях е осигурен чрез банера “Доброволци - Коронавирус -19”.



Припомняме, че кандидатурите по отделните обяви ще се получават директно на предоставения от болницата електронен адрес. Всяко лечебно заведение от своя страна само ще осъществява подбора и връзката с одобрените на кандидати, съобщават от пресцентъра на БЛС.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14268  Тръгна подписка в отбрана на шефа на Четвърта градска болница в София Тръгна подписка в отбрана на шефа на Четвърта градска болница в София  25 микробуса на пожарната и жандармерията ще транспортират пациенти с COVID-19 25 микробуса на пожарната и жандармерията ще транспортират пациенти с COVID-19  Столичната РЗИ обясни по кое време карантината е 14 и по кое време е 10 дни Столичната РЗИ обясни по кое време карантината е 14 и по кое време е 10 дни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР