Църквите и манастирите няма да бъдат затворени за Великден, въпреки

...
Църквите и манастирите няма да бъдат затворени за Великден, въпреки
Коментари Харесай

Със свещ на балкона, вместо в църквата за Великден

Църквите и манастирите няма да бъдат затворени за Великден, въпреки това премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г призова миряните да не ходят в храмовете, за да не се наруши карантината.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5300
За да покажат силата на вярата, две момичета от Тополовград стартират в социалните мрежи инициатива, с която призовават всички да излезем на балконите си със запалена свещ в полунощ на Христовото Възкресение.

Италиански вестници: Андреа Бочели със затрогващ подарък за Великден

„ Тази година много от нас няма да отидат на църква на Великден, няма да я обиколят с роднините и приятелите. Въпреки това, нека покажем, че традициите и вярата са по-силни от изолацията. В нощта на събота (18 април) срещу неделя (19 април), точно в 0:00 часа, да излезем със запалени свещи на балконите, или пред къщите и да отбележим Христовото Възкресение. Да се поздравим със съседите или просто да се помолим. Заедно ще се справим! После пак заедно ще празнуваме!”, пишат организаторите в описанието на събитието.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5300  Японско летище предлага картонени кревати за пасажери, чакащи резултатите от тестванията за ковид Японско летище предлага картонени кревати за пасажери, чакащи резултатите от тестванията за ковид  НА ЖИВО: 695 са инфектираните с COVID-19 у нас НА ЖИВО: 695 са инфектираните с COVID-19 у нас  Тръмп отбрани отговора си на рецесията с ковид Тръмп отбрани отговора си на рецесията с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР