Цветелина Лозанова сбъдна мечта с участието си в тазгодишния сезон

...
Цветелина Лозанова сбъдна мечта с участието си в тазгодишния сезон
Коментари Харесай

Цветелина от Фермата с уникални признания

Цветелина Лозанова сбъдна мечта с участието си в тазгодишния сезон на " Фермата ", а коментарите за нея съвсем не бива да се въртят основно около флирта ѝ с Виктор, който неизбежно привлече вниманието. Защото всъщност красивата брюнетка, за разлика от много други, е човек, който обича да излиза от зоната си на комфорт, амбициозна е и със сигурност достатъчно финансово независима, за да се оглежда само в по-заможни мъже, както предположиха мнозина в социалните мрежи.

До тези изводи ще достигнете лесно от това, което самата тя споделя пред нас. Цвети даде интервю за сайта show.blitz.bg, което е повече от откровено и пълно с неподозирани емоции, които със сигурност тепърва ще следват любопитно продължение.

- Цвети, какъв паралел си правиш между реалността сега и живота във „ Фермата “?

- Когато излязох от „ Фермата “ не съм имала почивка, защото веднага се върнах на работа. Паралелът, който си правя, е, че в натоварения свят, в който живеем отвън, имаме много повече психическа умора, а във „ Фермата “ определено успяваш да си починеш от социалните мрежи, от телефоните, от всичко, което натоварва по някакъв начин психиката ти. Но пък имаш физическата умора, която липсва в градския живот.

- Липсваше ли ти нещо в начина на живот във „ Фермата “? Конкретни удобства може би?

- Нищо не ми е липсвало във „ Фермата “, което да мога да заменя в реалния живот. Условията там по никакъв начин не са ми пречили – нито къде спим, нито къде се къпем. Всичко беше страхотно, въпреки че за мен е много различно, защото никога не съм живяла по този начин. Но определено ми хареса. Има някакъв чар в това. А когато определени удобства са сведени до минимум, имаш възможността да се замислиш и да си дадеш равносметка за много по-различни неща. Аз определено съм се насладила на всеки един миг във „ Фермата “. Най-хубавият ми момент, например, беше, когато станах ратай сама. И тогава успях да чуя мислите си. Това беше най-хубавата ми седмица там. Затова казвам, че тези условия си имат своите предимства.
`Цветелина

- А разочарование имаше ли?

- В моя реален живот аз нямам потребност да разделям хората на лагери. Смятам, че можеш да научиш много неща от всеки един човек. И когато има положителни качества, е добре да му ги признаеш. Във „ Фермата “, въпреки че бяхме влезли с кауза, имаше едно такова разделение на лагери, което аз лично, въпреки че бях по-близка с хората от единия лагер, в реалния си живот не бих подкрепила. Главно заради това, че когато хората са обединени и се наслаждават на положителното, случват нещата по-лесно. Същото мога да кажа и на хората, които коментират шоуто отвън с постоянни негативни коментари – независимо дали мен или някой друг от участниците. Животът би бил много по-лесен, ако се съсредоточим върху положителното.

- Ти влезе с визитка, в която се казва, че не понасяш лицемерието, евтините интриги и злоупотребата с търпението. Тези неща обаче, е почти невъзможно да не се проявят в даден момент във всеки един човек, особено пък в условия на състезание. Съгласна ли си? Освен това има и доста остри коментари в социалните мрежи в тази посока.

- Има моменти, в които ти забравяш, че камерите работят и изказваш мнението си изключително остро – и това може да се приеме в случая като интрига. Лично аз във „ Фермата “ за себе си бях абсолютно искрена с всеки един човек. Не съм усетила и към мен да има интрига.

Осъзнавам, че няма как, влизайки в такова риалити, да се срещнеш само с положителни или само с отрицателни коментари след това. Благодаря на всички, които изписаха едни хубави и положителни коментари за мен. А на тези, които написаха негативните – също им благодаря, не бих казала обаче, че аз се откривам в тях. Да, хората може би са видели някакви грешки, може би за тях това са болезнени теми, които не са приятни, но аз знам коя съм, колко щастлива съм била във „ Фермата “, колко щастливи са били хората вътре, така че гледам да не обръщам толкова внимание на негативни коментари.

- Женската суета и отношенията ти с Виктор са може би двете най-изявени линии за теб в коментарите отвън…

- Смятам, че ако тези отношения ги нямаше вътре, коментарите щяха да бъдат по-положителни. Вероятно нямаше да има определения от типа: „ кифла “, „ разбивачка на семейства “ и разни такива неща. Коментарите на хората винаги ще ги има, независимо от всичко. Колкото до любовната линия – много ме натъжава не факта, че хората не го одобряват, защото съм готова да се извиня на всеки, който се е припознал в такава ситуация.

Аз също съм нарушила мой много устойчив принцип – че Виктор е обвързан мъж. Но според мен той не е бил в толкова сериозна връзка. Тоест аз не съм разбила семейство, а по някакъв начин съм се наместила в отношения, които навън са били с трайност един месец, което не ме прави по-малко виновна, но има едни моменти, в които ти осъзнаваш, че не си с подходящия човек. И не знам защо хората смятат, че нашето е било изкуствено.

Ние с Виктор имахме наистина искри помежду си, много хубави моменти на нежност, имахме и някои скандали. Аз бях обидена отчасти и от неговото поведение, може би и заради самата себе си, защото когато имах нужда от подкрепа, него го нямаше. Но съм му простила, защото съм осъзнала, че и за него е било трудно, защото се е сблъскал със своите принципи. Той е човек, който е прекрасен и със сигурност би отстоявал принципите си и може би до някаква степен това наруши и неговия самоконтрол и виждания.
`Цветелина

- Ще продължат ли да се развиват тези искри между теб и Виктор и извън „ Фермата “?

- Само искам да кажа, че на нас вътре хората ни се радваха, ние самите също се радвахме на това, което се случва. А отвън със сигурност ще имам разговор с него, защото има неща, които са останали недоизказани между нас и само времето може да покаже как тези неща могат да се развият. За Виктор не мога да кажа нищо лошо. Определено той е ценен човек, който с удоволствие бих задържала в живота си, независимо дали ще продължи тази нотка на нежност или ние ще останем едни добри приятели. Във „ Фермата “ с всички хора се сближихме до такава степен за това кратко време, много повече, отколкото ако прекараш същото време навън със същите хора.
`Цветелина

- Има ли истина в твърдението, че би обърнала повече внимание на мъж, който е с добро финансово положение, отколкото на всеки друг?

- Това е много важна тема. Първо искам да опровергая два коментара, които много ме тормозят – че аз бих се зарадвала много повече на финансово красив мъж. Категорично не е така. Аз имам две невероятни професии, занимавала съм се с авиация дълго време, не съм била само стюардеса. Сегашната ми професия също е много хубава, а общото между тях е, че те са във високоплатени сектори и могат да се изпълняват от всяка точка на света.

Подсигурила съм се с образованията си, с професиите и трите езика, които знам да бъда аз самата финансово успешна. За мен е важно един мъж да има възможности, но защото това е начин да подкрепя семейството си, но аз никога не съм гледала финансовото положение на мъжете. Моята последна връзка е с човек, който в ковид кризата загуби работата си и аз съм била човекът, който е носел основната част от финансите вкъщи. Така че това са абсурдни обвинения.
`Цветелина

- Този човек продължава ли да е до теб, в твоя личен живот?

- Не. Аз влязох във „ Фермата “ необвързана. С него вече нямаме любовни отношения.

- Какво ти каза твоята майка за всичко, което се е случило във „ Фермата “, след като излезе от шоуто?

- Майка ми никога не ми спестява критика. Тя е от майките, които много те подкрепят, но когато сгафиш, никога няма да ти го спести. Затова ми е не просто майка, но и най-добра приятелка. Тя ми каза, че се гордее с мен заради самата смелост и сила да вляза и да осъществя тази своя мечта – защото „ Фермата “ за мен беше мечта.

Проблемът е, че участието ми ще се запомни по-скоро с любовната ми история с Виктор, отколкото с всичко, което сме правили вътре. Именно за това беше и нейната основна критика. Аз влязох в този формат заради нещо напълно различно – исках да докажа на себе си, че мога да живея в различни условия от градските, че мога да се справя със селскостопанска работа. Няма физически труд, с който да се хвана и да мрънкам като типична кифла. Истината беше, че нямаше задача, за която да съм казала „ ама защо сега на мен “.

- А кое ти беше най-трудно във „ Фермата “ и може би ти е донесло и физическо неразположение?

- Като дейност – това всички го видяха – аз така и не можах да се науча да реша с трион. Не мога и не мога. За мен няма никакъв проблем нито да цепя дърва, нито да мъкна чували, колички, но триона беше единственото, с което не се справих. Слава Богу, сериозни контузии не съм имала. Но дали от стреса, който имахме, дори и на подсъзнателно ниво, имаше някакво объркване в моите хормони. Чувала съм, че това се е случвало и с много други участнички в шоуто. Надявам се вече всичко да е наред.

- А в живота? Има ли ситуация, трудност, изпитание, което да е било с характеристика на преломен момент за теб?

- Имала съм доста моменти в живота, които са преобръщали мирогледа ми. Един от тях, за който споменах и във „ Фермата “, е смъртта на баща ми. Тогава не успях да го изживея. И може би сега, с времето, усещам повече тази липса. Чисто психологически тя действа на живота ми и до днес, вече доста години.

- Известно е, че си работела като стюардеса. Каква е причината да спреш с това?

- Аз съм много амбициозна жена. Тази професия е много магическа, много е хубаво, разполагаш с много свободно време, летиш в облаците буквално. Само че аз имах нуждата, след като завърших и магистратурата си, да се отдам на нещо много по-сериозно. Не напуснах авиацията, но работех на други позиции. Слязох на земята и започнах да работя в друг сектор – просто исках да се развивам в същия сектор. Била съм планиращ мениджър, а сега не работя в сектора на авиацията заради ковид пандемията.

Аз съм от хората, които обичат да излизат от зоната си на комфорт. И ако нямам хубава професия и свои собствени финанси, с които да разполагам, и да си позволявам начина на живот, от които имам нужда, няма да се чувствам добре. Когато се случи първата ковид криза в България, много от авиокомпаниите съкратиха голяма част от служителите си. В този момент реших, че трябва да се занимавам с нещо друго и в случая това е маркетинг във форекс и крипто индустрията.

- Като споменаваш за ковид кризата, не мога да не те попитам и как осмисляш всичко, което се случи и продължава да се случва от началото на пандемията до момента?

- Когато се случи това едни от най-близките ми приятели останаха без работа. Секторът на туризма, авиацията, ресторантьорството, със сигурност бяха сред най-засегнатите от пандемията. Щастлива съм, че бях обградена от хора, които можеха да се вдигнат чисто психологически. Самата аз бях доста обсебена в началото – при пазаруване измивах всеки един продукт със спирт; вкъщи не се влизаше, ако не си дезинфекцираш ръцете, обувките се оставяха отпред пред вратата. Но осъзнах, че ако ни е писано, всеки ще го изкара този вирус. Силно се надявам хората да го карат леко.

Не сега, но поради други причини ми
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР