Хърватски войници разпънаха военни палатки с легла за заразени от

...
Хърватски войници разпънаха военни палатки с легла за заразени от
Коментари Харесай

В Загреб разпъват военни палатки за настаняване на заразени с вируса

Хърватски войници разпънаха военни палатки с легла за заразени от коронавирус, чийто брой рязко се увеличава през последните дни, съобщи министерството на отбраната, цитирано от местните медии.

Пред градския клиничен център са разпънати осем военни палатки, както и на територията на Ветеринарния факултет на Загребския университет, предаде БТА.

През последната седмица броят на заразените с коронавирус в Хърватия се увеличи три пъти и до снощи броят им е 1131.

Първият случай на зараза с коронавирус в Хърватия бе регистриран на 25 февруари. От началото на епидемията са регистрирани 23 665 заболели, 19 087 оздравели, 345 починали. Тествани са над 385 хиляди граждани.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13409  Мила Михова разкри първия синдром след заразяването си с COVID-19 Мила Михова разкри първия синдром след заразяването си с COVID-19  Вирусолог предизвести: Няма по какъв начин да знаем кой ще бъде свръхразпространител на COVID-19

Вирусолог предизвести: Няма по какъв начин да знаем кой ще бъде свръхразпространител на COVID-19  Лекарският съюз: С болежка и огорчение посрещнахме новината за гибелта на доктор Хубчев Лекарският съюз: С болежка и огорчение посрещнахме новината за гибелта на доктор Хубчев
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР