Хотелите в Полша ще отворят за летните ваканции, съобщи днес

...
Хотелите в Полша ще отворят за летните ваканции, съобщи днес
Коментари Харесай

Хотелите в Полша отварят за летните ваканции

Хотелите в Полша ще отворят за летните ваканции, съобщи днес по държавното радио правителственият говорител Пьотр Мюлер.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6627
Мюлер, цитиран от Ройтерс, допълни, че новите случаи на заразени с коронавируса продължават да се увеличават в страната.

COVID-19 уби оцелял от " Освиенцим "

Днес по-късно полското правителство се очаква да обяви решението си за отварянето на някои обекти от сектора на промишлеността и услугите, които бяха затворени заради пандемията.

В Полша по традиция летните ваканции са от юли до август, но все още не е ясно дали и тази година това ще бъде така. Правителството вече удължи затварянето на училищата в страната до 24 май, припомня Ройтерс.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6627  Ердоган: Ще стиснем още малко зъби, ще дойдат положителни дни Ердоган: Ще стиснем още малко зъби, ще дойдат положителни дни  Еърбъс излезе на загуба от близо половин милиард евро за първото тримесечие Еърбъс излезе на загуба от близо половин милиард евро за първото тримесечие  Нигяр Джафер: Пандемията разкрива съществени проблеми

Нигяр Джафер: Пандемията разкрива съществени проблеми
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР