Хосе Торес изневерил няколко пъти на жена си. Накрая толкова

...
Хосе Торес изневерил няколко пъти на жена си. Накрая толкова
Коментари Харесай

Мъж изневери на жена си, за наказание направи нещо отвратително

Хосе Торес изневерил няколко пъти на жена си. Накрая толкова съжалявал, че решил да си татуира на гърдите и корема извинение. Мислел си, че така ще спаси брака си.

Куриозният случай излиза на бял свят благодарение на татуиста, който е и автор на " извинението " върху гърдите на неверния мъж.
Той публикувал снимка на татуировката на страницата си в Инстаграм и написал: " Нова година започва със страхотен надпис! "



Самата татуировка изглежда доста странно. Използван е шрифт Comic Sans, което само по себе си е нелепо. Освен това, в текста има и правописни грешки.

Татуистът обяснява, че всъщност английският му бил втори език и не бил сигурен в изписването, затова попитал клиента си дали правописът е правилен, той се съгласил. Освен това до последно настоявал, че е сигурен в решението си, независимо от нелепата татуировка.

Снимката бързо станала хит в интернет. Хората започнали да я споделят и да коментират: " Ще е доста забавно, когато отидат заедно на плаж! "

На татуировката пише: " Аз, Хосе Торес, се оставям доброволно да бъда татуиран на 2 януари 2019 година, за да върна назад доверието на жена си за болката и мъката, които причиних в нашия брак. Аз съм лъжец, измамник, манипулатор, любител на жените и проститутките, нечестен и неуважителен. "

Не е ясно как е приключила цялата сага и дали съпругата се е върнала към неверния си мъж.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР