Хората ще могат да се върнат към своя нормален начин

...
Хората ще могат да се върнат към своя нормален начин
Коментари Харесай

Руски министър: Животът ще се нормализира най-рано през февруари

Хората ще могат да се върнат към своя нормален начин на живот най-рано през следващия февруари, казва руският министър на здравеопазването Михаил Мурашко в интервю за Интерфакс, цитирано от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10029
Той съобщава, че 3500 човека в Русия все още са на лечение с апарати за изкуствена вентилация на белите дробове и окачествява бройката като " сериозна ". По думите му ако не са били взети предохранителни мерки, милиони биха починали от заразата с коронавируса. В Русия остават в сила някои ограничения като забрана за международни полети, която вчера бе удължена до август. Но има и облекчения - отворени са ресторантите и залите за фитнес и са разрешени вътрешните полети при спазване на социална дистанция и някои условия.

Руски лекар: Срещу COVID-19 помага хубав спирт

Русия е съобщила за 667 883 случая с коронавирус, с което е трета в света по абсолютен брой, съобщава БТА. Същевременно по официални данни починалите от COVID-19 в страната са само 9859, тоест далеч по-малко от другите силно засегнати държави, което поражда съмнения, подчерта Ройтерс.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10029  В Съединени американски щати още веднъж е регистриран рекорден брой новозаразени с COVID-19 за последните 24 часа В Съединени американски щати още веднъж е регистриран рекорден брой новозаразени с COVID-19 за последните 24 часа  Рекорд - 182 нови случаи на Covid-19 у нас! Има и 7 умряли Рекорд - 182 нови случаи на Covid-19 у нас! Има и 7 умряли  Съдебно следствие против някогашни министри във Франция поради COVID-кризата Съдебно следствие против някогашни министри във Франция поради COVID-кризата
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР