Хонконг планира да отвори музеите, спортните центрове и библиотеките, обявиха

...
Хонконг планира да отвори музеите, спортните центрове и библиотеките, обявиха
Коментари Харесай

Хонконг отваря музеите и библиотеките

Хонконг планира да отвори музеите, спортните центрове и библиотеките, обявиха местните власти, цитирани от ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6580
Агенцията отбелязва, че днес е третият пореден ден без нови случаи на заразяване с новия коронавирус в китайския специален административен район.

Въпросните обекти ще отворят на 6 май, уточниха властите. Театрите и залите за културни прояви ще останат затворени до края на следващия месец.

Хонгконгски чиновници се връщат на работа от следващата седмица

По-рано днес хонконгската министърка на здравеопазването София Чан заяви пред журналисти, че ограниченията за преминаване през границата ще бъдат смекчени за част от гражданите на континентален Китай - от полунощ местно време (19 ч. българско време днес) за студентите, учителите и хората, чийто бизнес носи ползи на Хонконг, вече няма да важат задълженията за поставяне под 14-дневна карантина и подлагането на тестове, което ще остане задължително за всички останали, пристигащи в града.

През последните седмици в Хонконг се наблюдава тенденция на трайно намаляване на броя на новите случаи на заразяване с коронавируса, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6580  Западен парк с късо трасе за разходки поради дългия ремонт Западен парк с късо трасе за разходки поради дългия ремонт  Турция си слага за цел да стартира възкръсване на стопанската система от края на май Турция си слага за цел да стартира възкръсване на стопанската система от края на май  Китайци изпратиха защитни маски на Казанлък Китайци изпратиха защитни маски на Казанлък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР