Хакерски мрежи са взели на прицел национални и международни организации,

...
Хакерски мрежи са взели на прицел национални и международни организации,
Коментари Харесай

Хакери атакуваха организации, борещи се с коронавируса във Великобритания

Хакерски мрежи са взели на прицел национални и международни организации, които се борят с пандемията от новия коронавирус, заяви британският външен министър Доминик Рааб, цитиран от световните агенции и БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7282
Великобритания отчита най-големия брой починали от COVID-19 в Европа

" Зад тези атаки стоят най-различни мотиви, от измама до шпионаж, но като цяло те са насочени към кражба на големи обеми лични данни и интелектуална собственост. Те често са свързани с държавни власти. Очакваме в следващите седмици и месеци тези атаки да продължат и вземаме редица мерки против тях ", каза Рааб.

По-рано службите за компютърна сигурност на Великобритания и САЩ издадоха съвместно предупреждение за кибератаки срещу здравни организации по време на пандемията.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7282  Европейска комисия още веднъж отхвърли проекта на Германия за туристически ваучери вместо връщане на пари Европейска комисия още веднъж отхвърли проекта на Германия за туристически ваучери вместо връщане на пари  Президентът на Сърбия Александър Вучич се срещна с по-големия си наследник, който оздравя от COVID-19 Президентът на Сърбия Александър Вучич се срещна с по-големия си наследник, който оздравя от COVID-19  Шуменските медици получиха защитни гащеризони от Турция Шуменските медици получиха защитни гащеризони от Турция
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР