Фронтекс да го направим 20 000 души, да имаме граничен

...
Фронтекс да го направим 20 000 души, да имаме граничен
Коментари Харесай

Борисов: Ако Манолев беше споделил с мен за инцидента, щеше да стане министър

" Фронтекс да го направим 20 000 души, да имаме граничен корпус, да може да изпращаме хора при държавите, които не се справят, да може да се справяме с мигрантите. Единствените, които сме изразили ясна позиция, сме ГЕРБ относно Орбан и Унгария. БСП пред ЕС не казаха нищо, най-лесно е да се хвърли всичко върху нас, коментира от Залцбург премиерът Бойко Борисов.
" Аз много уважавам г-с Сидеров, Симеонов и Каракачанов и снощи след г-жа Нинова като видях, че дават интервюта - първо кой дава интервю след 22. Това, което се реши на съвета, беше, че ако някога когато се задейства такава процедура ние като правителство заставаме зад Орбан. " Има толкова по сложни, външни врагове. Сега Тереза Мей ни обяснява за Скрипал и за химическото оръжие ", допълни Борисов.
" Аз понеже от самото начало кандидатурата на Александър и смяната му - изцяло аз съм я движил тая работа. Той някои неща не беше споделил с мен. Не искам още с назначаването това да бъдат първите въпроси, които ти задават в телевизията. Той ми обясни за катастрофата, за инцидента с прокурорите, аз го извиках и го попитах - защо не ми каза. Щях да кажа - има такава и такава случка, невинен е, ще обясня. Ако беше казал, щеше да остане. Щяхме да обясним ", коментира Борисов случая с кандидатурата на Александър Манолев за министър и отказването му от поста, съобщава " Канал 3 ". За мен е безразлично дали ще ни пратят фронтекст или не, защото няма какво да крием. въпросът е че ако започнат да идват 100-200-300 хил, мигранти, трябва да дойде този корпус, защото трябва мобилизация.От:Елиобявил съм се за подкрепа за работа с Африка, както споразумението с Турция работи и България е добре - така е важно другите страни - Италия, Португалия, Гърция да има подкрепа на границите.В Бъллгария това което сме казали, сме доказали. Това са голи приказки в лицето на Нинова и президента, а ние от ГЕРБ - са действия. Партията на Нинова са гласували против Орбан и Унгария, а обвиняват мен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР