Френският президент Еманюел Макрон заяви в четвъртък, че страната ще

...
Френският президент Еманюел Макрон заяви в четвъртък, че страната ще
Коментари Харесай

Франция ще отвори училищата на 1 септември въпреки скока в броя на новозаразените

Френският президент Еманюел Макрон заяви в четвъртък, че страната ще изпрати милиони ученици обратно в училище от 1 септември въпреки най-големия седмичен ръст на потвърдените случаи на коронавирус от пика на епидемията във Франция през март и април, съобщи Асошиейтед прес, цитирани от БТА.

Макрон и германският канцлер Ангела Меркел се обявиха на съвместна пресконференция за по-тясно сътрудничество между европейските страни в следващите седмици за координиране на мерките за безопасност и доставките на бъдещи ваксини.

В четвъртък френските здравни власти съобщиха за 4771 потвърдени случаи на коронавирус за последното денонощие и за 18 000 нови случаи за изминалата седмица - най-високия седмичен ръст от април насам.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11611  Мексико ще получи най-малко две хиляди дози от съветската ваксина Мексико ще получи най-малко две хиляди дози от съветската ваксина  Броят на смъртните случаи в Латинска Америка надвиши 250 хиляди Броят на смъртните случаи в Латинска Америка надвиши 250 хиляди  Висок брой излекувани от COVID-19 за последното денонощие Висок брой излекувани от COVID-19 за последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР