Френска болница извърши повторен анализ на проби от пациенти с

...
Френска болница извърши повторен анализ на проби от пациенти с
Коментари Харесай

Френска болница откри случаи на COVID-19 от декември миналата година

Френска болница извърши повторен анализ на проби от пациенти с пневмония и откри, че е лекувала пациент с COVID-19 още на 27 декември, близо месец преди френското правителство да съобщи за първите случаи, предаде БТА, позовавайки се на АФП и Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7192
Ив Коен, началник на отделението по реанимация в две парижки болници, заяви пред телевизия Бе Еф Ем, че учените са извършили повторен анализ на пробите от 24 пациенти, лекувани в периода декември 2019 - януари 2020 г.

Пробата на един от тях, взета на 27 декември, е била положителна. Става дума за 42-годишен пациент, се съобщава в изследването, публикувано в международното научно списание. Това доказва, че COVID-19 се е разпространявал във Франция в края на декември 2019 г., месец преди първите официално потвърдени случаи, отбелязват авторите.

Починалите от коронавирус във Франция вече са над 25 000

Броят на жертвите на COVID-19 във Франция достигна 25 201, като за последните 24 часа са регистрирани 24 жертви, съобщи днес френската здравна служба. Натоварването на реанимациите продължава да намалява, като броят на приетите в болница пациенти с Ковид-19 е намалял със 123. Броят на тежките случаи обаче остава висок, като достига 3696, се отбелязва в съобщението.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7192  17 от новите диагностицирани с COVID-19 във Видинско са от Дома за остарели хора в гр. Кула 17 от новите диагностицирани с COVID-19 във Видинско са от Дома за остарели хора в гр. Кула  Починалите от ковид във Франция към този момент са над 25 000 Починалите от ковид във Франция към този момент са над 25 000  Четирима от новозаразените в област Перник са обществени служащи от Радомир Четирима от новозаразените в област Перник са обществени служащи от Радомир
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР