Франция съобщи днес за дневен ръст на заразените с коронавируса

...
Франция съобщи днес за дневен ръст на заразените с коронавируса
Коментари Харесай

Франция съобщи за дневен ръст на заразените с коронавируса от близо 4000

Франция съобщи днес за дневен ръст на заразените с коронавируса от близо 4000 и 17 починали, предаде Ройтерс.

Френското министерство на здравеопазването е регистрирало 3776 нови заразени. Общият брой на случаите в страната достигна 225 043, като дневният ръст на заразените надвиши 3000 за трети път през последните пет дни.

Седмичното среднодневно увеличение сега е 2621. Прагът от 2500 е преминат за първи път от 19 април, когато Франция бе под строга карантина за ограничаване разпространението на вируса.

17 души са починали в страната от COVID-19 за изминалите 24 часа. Общият брой на смъртните случаи във Франция от причиняваното от новия коронавирус заболяване достигна 30 468.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11587  Учени: Тестовете не са незадоволителни за справяне с COVID-19 Учени: Тестовете не са незадоволителни за справяне с COVID-19  Испания означи дневен антирекорд на инфектираните с ковид Испания означи дневен антирекорд на инфектираните с ковид  Словения предизвести жителите си в Хърватия да се върнат до края на седмицата Словения предизвести жителите си в Хърватия да се върнат до края на седмицата
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР