Финландия обяви планове да отмени от 13 юли 14-дневната карантина

...
Финландия обяви планове да отмени от 13 юли 14-дневната карантина
Коментари Харесай

Финландия отваря границите си за туристи от европейски страни с ниска степен на разпространение на коронавируса

Финландия обяви планове да отмени от 13 юли 14-дневната карантина за туристи от някои европейски страни, предадоха БТА и Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9677
За целта в тези страни инфекциите с коронавирус не трябва да надвишават осем случая на 100 000 души за период от две седмици, каза министърката на вътрешните работи Мария Охисало.

Въз основа на данните за разпространение на коронавируса от вчера, облекченият режим ще се отнася за Италия, Германия, Австрия, Гърция, Швейцария, Словакия, Словения, Унгария, Лихтенщайн, Хърватия, Кипър и Ирландия, посочи правителството.

Окончателният списък със страните ще бъде изготвен, когато наближи 13 юли. Сега Финландия допуска само свързани с работа пътувания.

Миналата седмица Финландия отмени ограниченията за туристи от съседните скандинавски и балтийски страни, освен за Швеция, където има 118,8 инфекции на 100 000 души.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9677  Първи смъртен случай на болен от COVID-19 за последния месец в Австралия Първи смъртен случай на болен от COVID-19 за последния месец в Австралия  130 нови случаи на COVID-19 у нас 130 нови случаи на COVID-19 у нас  Над 5000 станаха смъртните случаи от ковид в Турция Над 5000 станаха смъртните случаи от ковид в Турция
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР