Федералният канцлер на Германия Ангела Меркел ще заседава с министър-председателите

...
Федералният канцлер на Германия Ангела Меркел ще заседава с министър-председателите
Коментари Харесай

Удължаване на карантинните мерки се обсъжда в Германия

Федералният канцлер на Германия Ангела Меркел ще заседава с министър-председателите на 16-те провинции на страната, за да обсъдят евентуалното удължаване на строгите карантинни мерки, въведени на 16 декември.

Срокът им изтича на 10 януари, но според германския в. „ Билд “ те ще бъдат удължени да 31 януари.

Мерките включват затваряне на училищата, на магазините, които не са за стоки от първа необходимост, на барове и ресторанти.

Удължаването на мерките означава, че ще бъдат затворени всички търговски обекти. Няма да работят фризьорските салони, козметичните студиа и центровете за масажи и татуировки.

Остава в сила забраната за отсядане в хотели с туристическа цел, предаде БНР.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17813  Северна Македония може да получи 200 000 дози от китайската ваксина Северна Македония може да получи 200 000 дози от китайската ваксина  Губернаторите на Ню Йорк и Флорида приканиха лечебните заведения да ускорят имунизацията или ще изгубят доставките Губернаторите на Ню Йорк и Флорида приканиха лечебните заведения да ускорят имунизацията или ще изгубят доставките  Румен Радев стартира съвещания за парламентарните избори Румен Радев стартира съвещания за парламентарните избори
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР