106-годишна жена разкри какъв е ключът към дългия живот и

...
106-годишна жена разкри какъв е ключът към дългия живот и
Коментари Харесай

Какъв е ключът към дълголетието според 106-годишна дама? Пазете се от връзки и барове

106-годишна жена разкри какъв е ключът към дългия живот и той може би ще ви изненада. Според нея тайната се крие в това да сте необвързани и да не ходите по питейни заведения, споделя Indy100, написа offnews.bg.

Мадлин Дай в никакъв случай не е била на среща и е посетила бар единствено един път, с цел да отпразнува 90-годишния си рожден ден.

Тя счита, че повода, заради която живее толкоз дълго е, че е избягвала напрежението, който провокират взаимоотношенията.

Дай е родена в Хийли, Южен Шефийлд, Англия, през 1912 година. Същата година, в която Титаник потъва. тази година, на 28 април, тя посреща 106-ия си рожден ден в дом за остарели хора.

80-годишната племенница на Мадлин Даяна Хейтън споделя: „ Тя върви свободно, без бастун и е доста самостоятелна “.

„ Когато беше на 103 години, ме попита дали мога да сменя някои пердета в спалнята ѝ вместо нея. Казах, че ще го направя на идващия ден и когато дойдох, тя към този момент ги беше сменила “, спомня си Даяна.

„ Винаги се облича публично, когато излиза от стаята си, и за 106-те си години към момента има ужасно възприятие за комизъм “, прибавя племенницата на Дай.

Сред другите секрети за дълъг живот на столетницата са ежедневните разходки по две благи по стръмен рид четири пъти дневно, защото това бил пътят до работата ѝ като книговезец.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР