106 аматьори играят за титлата в “Спорт Депо Оупън 2018”

...
106 аматьори играят за титлата в “Спорт Депо Оупън 2018”
Коментари Харесай

106 аматьори спорят за титлата в Спорт Депо Оупън 2018

106 дилетанти играят за купата в “Спорт Депо Оупън 2018” на кортовете на Българския народен тенис център. Вторият Мастърс на Интерактив тенис за годината започва през вчерашния ден с квалификации, като за влизане в главната скица ще се борят 90 квалификанти. 20 дебютанти избраха този шампионат, с цел да играят първите си мачове в най-голямата аматьорска тенис лига в България, а уредниците вършат специфичен жест към начинаещите като ги освобождават от такса присъединяване в първия им мач.

Освен квалификантите в главната скица на “Спорт Депо Оупън 2018” ще влязат 16 от най-хубавите дилетанти в България – Едиз Батран, Радослав Владимиров, Светослав Козалиев, Станислав Иванов и Милен Германов. Те ще се борят за първото място, което носи 1000 точки за годишната класация на ИТЛ и е съвсем сигурна гаранция за присъединяване във финалите на лигата през декември.

Шампионът в шампионата ще стане явен на 14 октомври, неделя. Той ще завоюва ваучер от “Спорт Депо” за 250 лева, а финалистът ще си тръгне с ваучер за 200 лева

Всяка вечер от първите две седмици на “Спорт Депо Оупън 2018” се играят по повече от 10 мача. Полуфиналите и финалите ще бъдат на Централния корт със арбитър на стол. Домакините от Българския народен тенис център и уредниците от ИТЛ канят всички другари на спорта да поддържат играчите и да се насладят на спортсменската атмосфера на шампионата. Повече детайлности за Интерактив тенис можете да намерите на уеб страницата на лигата interactive-tennis.com.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР