Учителите ще получат пълните си трудови възнаграждения, ако в условията

...
Учителите ще получат пълните си трудови възнаграждения, ако в условията
Коментари Харесай

Ето кога учителите ще получават пълни заплати

Учителите ще получат пълните си трудови възнаграждения, ако в условията на дистанционното обучение имат поне 5 астрономически часа дневна натовареност и 25 часа седмична.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3988
Това е записано в заповед на просветния министър Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 с дата 31 март, публикувана на сайта на Регионалното управление на образованието в София,предаде БНР.

В документа се уточнява, че ако натовареността на даден учител е по-малка от посочената, трудовото му възнаграждение се намалява пропорционално и че отчитането на работните часове се извършва от директорите на училищата.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3988  Окръжната прокуратура в Монтана подхвана случая със инфектиран с COVID-19 пациент от Лом Окръжната прокуратура в Монтана подхвана случая със инфектиран с COVID-19 пациент от Лом  Европейски Съюз е подготвен да поддържа Армения с 51 милиона евро Европейски Съюз е подготвен да поддържа Армения с 51 милиона евро  От ВМА разкриват по какъв начин се лекуват болните от COVID-19 и какви са провалите От ВМА разкриват по какъв начин се лекуват болните от COVID-19 и какви са провалите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР